REFRESH YOUR SIGHTPhoto:Nuxe

I feel almost every day my eyes are a bit puffy I look tired ( who wouldent I have two kids holding me awake during the nights;) So I really need something refreshing and then a friend of my tested this cream and I have to say that it is great. So whats the name  "Contour des Yeux Prodigieux" I really fancy Nuxe and as usual It helps a lot and best of all its not that expensive..

Nästan varje dag känner jag att mina ögon är lite påsiga jag ser rätt trött ut ( vem skulle inte vara det jag har två barn som håller mig vaken på nätterna) Så jag behöver verkligen något uppiggande och en god vän testade denna kräm och jag måste säga den är skitbra. Så vad heter den då "Contour des Yeux Prodigieux" Jag tycker verkligen om Nuxe  och som vanligt blir jag inte besviken den hjälper och det bästa av allt den är inte dyr....

//